ZZP Café - Ontzorgen

Inzicht: Door de administratie regelmatig bij te laten werken worden problemen met de Belastingdienst voorkomen en krijgen we samen een goed inzicht in de gang van zaken. Daardoor is het mogelijk tijdig bij te sturen, ontstaan er geen achterstanden en kunnen wij onze werkzaamheden voor een zeer concurrerende prijs aanbieden.

Het maandelijks bijwerken van de administratie lijkt wat overdreven maar dit werkt heel plezierig. Niets is zo vervelend als vragen te krijgen over de administratie van een jaar (of langer) terug. Daarnaast geeft een up to date administratie inzicht in het reilen en zeilen van je onderneming. Hierdoor kun je beslissingen te nemen op basis van de juiste uitgangspunten.

Online: Wij kunnen ervoor zorgen dat de administratie en je gegevens online beschikbaar zijn. Deze zijn dan 24 uur per dag op elke computer met een internet verbinding te bekijken. Ook is het mogelijk gegevens online aan te leveren, via e-mail of direct via ons online dossier.

Postvak: Het blijft uiteraard mogelijk om alles op papier te doen, hiervoor hebben wij voor iedere ondernemer een eigen postvak in ons ZZP Café.

Duidelijke prijs: Maandelijks brengen wij een vooraf afgesproken vergoeding in rekening. Extra werkzaamheden worden alleen in overleg uitgevoerd. Vooraf is dan helder wat hiervan de kosten zijn.

Het laatste nieuws

ZZP café