ZZP Café levert klussen op

 

Van fotografen tot webbouwers en van budgetcoaches tot bouwvakkers én adviseurs: maandelijks bezoeken diverse ondernemers zónder personeel uit tal van branches het ZZP Café aan de Koolhovenstraat.

Eén van de trouwe bezoekers is Linda van Maanen. Zij is sinds begin dit jaar voor zichzelf begonnen als tekstschrijver onder de naam LINDA communicatie. “Het ZZP Café is heel toegankelijk én laagdrempelig. De opzet is kleinschalig en de sfeer is dan ook intiem. Op een hele informele manier kun je netwerken met mensen uit de regio binnen én buiten je branche. De aanpak van het ZZP Café past gewoon goed bij de mensen van Cooster. Persoonlijk heeft het ZZP Café mij veel opgeleverd. Ik heb al een aantal leuke redactionele klussen gekregen door de contacten die ik daar heb opgedaan.

Iedere ZZP’er  zou ik willen aanraden daar op de 3e vrijdagmiddag van de maand eens binnen te stappen. Behalve de mensen achter Cooster zijn daarnaast vaak personen van de Kamer van Koophandel of de bank aanwezig. Kortom, alle ingrediënten zijn er om op regionaal niveau ongedwongen te netwerken.”...terug

ZZP café