Ondernemers Zonder Personeel naar ZZP Café

 

Iedere 3e vrijdagmiddag is er vanaf 16:00 uur ZZP Café aan de Koolhovenstraat 2 in Barneveld. Een nieuw en verfrissend initiatief. Dit is dé gelegenheid voor ZZP-ers om aan goede deals te komen en meer! De eerste goede deal is de complete verzorging van de administratie. Voor een vaste lage prijs per maand wordt deze verzorgd door Cooster coaching accountants. Jan van Leeuwen van Cooster is één van de initiatiefnemers. Samen met zijn compagnon, Frans Hazekamp, is hij razend enthousiast over dit nieuwe initiatief. Volgens van Leeuwen worden ZZP-ers veel te weinig serieus genomen als ondernemer. “Er komen steeds ZZP-ers bij. Dit zijn hardwerkende mensen met weinig tijd voor zaken als administratie, dit lossen we op: goed en goedkoop! Daarnaast hebben ze het ene moment teveel werk en het volgende moment zitten ze om opdrachten verlegen. Wij denken dat wanneer mensen elkaar in het ZZP Café leren kennen ze elkaar daarmee kunnen helpen. Ook nodigen we andere bedrijven uit die goede deals hebben voor ‘onze’ ZZP-ers. Zelf zijn we natuurlijk ook aanwezig om de ZZP-ers gratis met raad en daad bij te staan bij hun onderneming; we zijn tenslotte de coaching accountants”.

De mensen van Cooster staan bekend om hun betrokkenheid bij klanten en zien de opening van het ZZP Café als een logische stap. Hazekamp verteld dat in het gebied Barneveld, Kootwijkerbroek, Voorthuizen, Garderen, Scherpenzeel en Woudenberg meer dan 4000 ZZP-ers actief zijn. “Dit is een veel hogere concentratie dan in andere regio’s van Nederland. Blijkbaar hebben we hier een sterke ondernemersgeest en zijn we bereid de schouders eronder te zetten. Iets waar we met z’n allen best trots op kunnen zijn. Daarom hebben we een op maat gesneden product bedacht met daar omheen een aantal aanvullende diensten die ZZP-ers zal aanspreken. Zo krijgt iedere ZZP-er een postvak om zijn bonnen achter te laten zodat die verwerkt kunnen worden. Ook bieden we de mogelijkheid om bij ons op kantoor te werken of een bespreking te voeren, wederom geheel gratis. Koffie, thee en lunch zijn natuurlijk ook gratis, ze zijn tenslotte onze gast!”.

Cooster heeft de website zzpcafe.nl ontwikkeld waarop precies te lezen is wat er geboden wordt. Nog veel leuker is het nieuws op deze website. Deze is heel specifiek voor ZZP-ers. Het gaat niet alleen over financiële zaken, maar ook over ontwikkeling in de markt of zaken die juist voor deze ondernemers interessant zijn. Cooster heeft al een hoop uitnodigingen verstuurd voor 21 januari en rekent op veel mensen! “Iedere ZZP-er is welkom in ons ZZP Café”.

Persbericht: Barneveld, 12 januari 2011...terug

ZZP café