Belastingdienst en starters

 

Vaak komen startende ondernemers bij ons voor vragen over belastingen en dergelijke. Omdat wij expert zijn op dit gebied. Echter veel antwoorden op vragen van (startende) ondernemers over belastingen en sociale verzekeringen zijn ook te vinden op de site van de belastingdienst, zo heeft de belastingdienst een starterspakket op de site staan met hierin opgenomen een starterskrant met allemaal algemene verhalen, vragen en antwoorden van startende ondernemers, bijvoorbeeld welke rechtsvorm kies ik en hoe zit het met de huisvesting. Allemaal keuzes die gemaakt moeten worden die gevolgen (kunnen) hebben voor uw belastingen, verzekeringen en premies sociale verzekeringen die u moet betalen.

Ook heeft de belastingdienst dit jaar weer een handboek ondernemen, een boekwerk van 139 pagina’s, waarin elke mogelijke vraag van een ondernemer beantwoord wordt.

Kortom veel informatie is voor (startende) ondernemers door de Belastingdienst op een overzichtelijke manier beschikbaar gemaakt, maak hier gebruik van.
...terug

ZZP café