Interessant

Voor deze rubriek hebben wij een aantal onderwerpen geselecteerd die voor ZZP'ers van belang zijn. Meer informatie nodig over één van de onderwerpen of mis je iets? Vraag het ons op de bijeenkomst in het ZZP Café of stuur een e-mail.

 

Belastingdienst erkent ZZP-ers als ondernemers

Ook de belastingdienst begint de groeiende groep ZZP-ers steeds meer te erkennen als een speciale groep ondernemers. Daarom hebben zij hiervoor een speciale site voor ingericht, zie www.belastingdienst.nl/zzp .
meer...

 

De accountant als coach

Ook onze vakbroeders schrijven over de coachende rol van de accountant, zoals wij die ook graag voor u als ZZP’er willen vervullen. Jan Wietsma: De accountant als coach van de ondernemer Vraag een MKB ondernemer wat hij het belangrijkste vindt bij zijn keuze voor een accountant en...
meer...

 

Waardevolle informatie van de Kamer van Koophandel

De Kamer van Koophandel is een betrouwbare, voordelige en onafhankelijke bron voor veel startende ondernemers. Ons advies is maak hier ook gebruik van. Erg handig is bijvoorbeeld de "checklist starten als zzp'er of freelancer" . Ben je nog niet zo ver, dan kan de orientatie die kvk op...
meer...


ZZP café