Interessant

Voor deze rubriek hebben wij een aantal onderwerpen geselecteerd die voor ZZP'ers van belang zijn. Meer informatie nodig over één van de onderwerpen of mis je iets? Vraag het ons op de bijeenkomst in het ZZP Café of stuur een e-mail.

 

Nieuwe onlinedienst voor ondernemers

Op 20 januari 2014 is de nieuwe onlinedienst ' Ondernemersplein.nl ' van start gegaan. Het Ondernemersplein.nl is een samenwerkingsverband van het Ministerie van Economische Zaken, de Kamer van Koophandel, de Belastingdienst, de Rijksdienst voor het Wegverkeer, De Vereniging van Nederlandse...
meer...

 

Cooster legal services

De samenleving juridiseert. Mensen worden mondiger en wet- en regelgeving  verandert met de dag. Goede juridische informatie wordt hiermee steeds  belangrijker, waarbij laagdrempelige toegang tot juridisch advies onontbeerlijk is.  Zeker voor ondernemers! Wij willen onze...
meer...

 

ZZP Café levert klussen op

Van fotografen tot webbouwers en van budgetcoaches tot bouwvakkers én adviseurs: maandelijks bezoeken diverse ondernemers zónder personeel uit tal van branches het ZZP Café aan de Koolhovenstraat. Eén van de trouwe bezoekers is Linda van Maanen. Zij is sinds begin dit jaar voor zichzelf...
meer...

 

Belastingdienst en starters

Vaak komen startende ondernemers bij ons voor vragen over belastingen en dergelijke. Omdat wij expert zijn op dit gebied. Echter veel antwoorden op vragen van (startende) ondernemers over belastingen en sociale verzekeringen zijn ook te vinden op de site van de belastingdienst, zo...
meer...

 

Ondernemers Zonder Personeel naar ZZP Café

Iedere 3 e vrijdagmiddag  is er vanaf 16:00 uur ZZP Café aan de Koolhovenstraat 2 in Barneveld. Een nieuw en verfrissend initiatief. Dit is dé gelegenheid voor ZZP-ers om aan goede deals te komen en meer! De eerste goede deal is de complete verzorging van de administratie. Voor een vaste...
meer...

 

Hengelen naar klanten

Interessant artikel in magazine "Eigen Bedrijf" van de Kamer van Koophandel: ? Tegenwoordig werven zzp'ers klanten via sociale netwerksites en netwerkbijeenkomst. Ze zullen wel moeten. Toch?   Lees het artikel .
meer...


ZZP café